Lidmaatschap

TC Park Veldwijk

Een tennisverenining aan de Kuipersdijk in Hengelo waar gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel staan. We hebben zeven (kunststof) tennisbanen met LED verlichting. Hierop kan het gehele jaar getennist worden! Interesse? Aanmelden is heel eenvoudig en we heten je graag welkom!

Lid worden

Je kunt je online aanmelden. Nadat je dit hebt gedaan, neemt de ledenadministratie contact met je op. De aanmelding voor het lidmaatschap wordt definitief in gang gezet als de ledenadministratie aanvullende gegevens en een recente pasfoto heeft ontvangen. Je pasfoto mag je ook scannen en als jpg-bestand mailen. Je lidmaatschap gaat in vanaf de eerstvolgende maand. Het duurt ongeveer twee weken tot je aanmelding is verwerkt bij de KNLTB.

Tarieven lidmaatschap (2023)

Heel seizoen     
Contributie junioren 57,50,-
Contributie senioren 140,-
Contributie studenten 93,34,-
Contributie senioren (stel) 272,50,-
     
Overig    
Inschrijfgeld** 10,-
Sleutel van het park 10,-

In maart/april, na vaststelling van de contributie in de Algemene Ledenvergadering, zal de facturatie plaatsvinden. Het bedrag kan ineens of in 4 termijnen betaald worden.

Indien je in de loop van het jaar nieuw lid wordt van onze vereniging wordt de contributie over de nog resterende maanden berekend. 

Een contributiejaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Opzegging voor het volgende jaar dient uiterlijk 31 december te geschieden.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 74 242 2424

TC Park Veldwijk

Kuipersdijk 32
7552 BJ Hengelo

KVK-nummer

8102056