Lidmaatschap TC Park Veldwijk

Een tennisverenining aan de Kuipersdijk in Hengelo waar gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel staan. We hebben zeven (kunststof) tennisbanen met LED verlichting. Hierop kan het gehele jaar getennist worden! Interesse? Aanmelden is heel eenvoudig en we heten je graag welkom!

Lid worden

Je kunt je online aanmelden. Nadat je dit hebt gedaan, neemt de ledenadministratie contact met je op. De aanmelding voor het lidmaatschap wordt definitief in gang gezet als de ledenadministratie aanvullende gegevens en een recente pasfoto heeft ontvangen. Je pasfoto mag je ook scannen en als jpg-bestand mailen. Je lidmaatschap gaat in vanaf de eerstvolgende maand. Het duurt ongeveer twee weken tot je aanmelding is verwerkt bij de KNLTB.

Contributie

De contributie voor 2024 is als volgt vastgesteld:

Heel seizoen     
Contributie junioren 57,50,-
Contributie senioren 140,-
Contributie studenten 93,34,-
Contributie senioren (stel) 272,50,-
     
Overig    
Sleutel van het park 10,-
     

In januari/februari zal de facturatie plaatsvinden. Het bedrag kan ineens of in 4 termijnen betaald worden.

Indien je in de loop van het jaar nieuw lid wordt van onze vereniging wordt de contributie over de nog resterende maanden berekend. 

Een contributiejaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Het lidmaatschap bij TC Park Veldwijk betreft een doorlopend lidmaatschap en wordt ieder jaar op 1 januari automatisch verlengd met een heel jaar.

Opzeggen van lidmaatschap

Indien gewenst, dient een opzegging van het lidmaatschap voor het volgende seizoen vóór 31 december aangevraagd te worden. Je bent dus ook bij tussentijdse opzegging verplicht de volledige jaarcontributie te voldoen. Zonder tijdige aanvraag van beëindiging, zal het lidmaatschap op 1 januari automatisch verlengd worden. 

Voor het opzeggen van je lidmaatschap volstaat een verzoek per email naar [email protected].

Mocht je over een parksleutel beschikken, dan kan deze bij opzegging na afspraak worden ingeleverd en ontvang je de borg retour.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 74 242 2424

TC Park Veldwijk

Kuipersdijk 32
7552 BJ Hengelo

KVK-nummer

8102056