Nieuwsbrief TC Park Veldwijk

09 november 2022


Bokbieravond

Zaterdag 22 oktober was de eerste Bokbieravond en wat een succes was het! Meer dan 80 leden en introducees hebben genoten van bokbier, worst, baklever en bloedworst. En dat allemaal onder het genot van livemuziek.

Er werd meegezongen, gedanst, veel gelachen en genoten van een bokbier of ander drankje. Dankzij de goede organisatie was het een heerlijke avond. Wij kijken terug op een zeer geslaagde afsluiting van het seizoen. Heel leuk dat zó veel leden aanwezig waren en heel veel dank aan de organisatie. Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet! Het is mooi om te zien dat zoveel  leden zich inzetten voor de club, niet alleen tijdens deze avond maar het hele jaar. Ons park ligt er prachtig bij en we kunnen trots zijn op ons clubhuis.

 

Energie besparen, noodzaak!

Wij vragen alle leden mee te denken en te werken aan energiebesparing. Ook voor onze vereniging is een verhoging van de energierekening niet iets wat wij in onze begroting voor de komende jaren hebben berekend.

Gelukkig hebben we afgelopen jaar onze verlichting vervangen door energiezuinigere Ledverlichting maar ons clubhuis is slecht geïsoleerd. Ons clubhuis is oorspronkelijk niet gebouwd voor gebruik in de wintermaanden.

Als bestuur hebben we daarom besloten om de verwarming deze winter niet elke avond aan te zetten. U kunt gebruik blijven maken van het clubhuis na het tennissen. De verwarming zal alleen niet branden om zo onze energierekening te kunnen blijven betalen. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.

Daarnaast vragen we zoveel mogelijk samen gebruik te maken van de tennisbanen als deze verlicht moeten worden. Dus niet een team op baan 3 en een ander team op bijvoorbeeld baan 6, maar zoveel mogelijk naast elkaar. Op deze manier hoeven er minder lampen te branden. Na het beëindigen van het gebruik van de banen vragen wij u om de verlichting zo snel mogelijk uit te zetten.

Douchen is nog mogelijk maar ook daar vragen we onze leden om het kort te houden.

Wij hopen dat u begrijpt dat wij als leden samen moeten zorgen dat we de energierekening kunnen blijven betalen en het bestuur daarom heeft besloten om deze maatregelen te nemen.

Voorjaarscompetitie 2023

De data van de voorjaarscompetitie van de KNLTB zijn weer bekend.

Iedereen kan meedoen aan de competitie of je nu al lang tennist of net begonnen bent. Het gaat om wedstrijdervaring opdoen en gezelligheid. Tijdens de Voorjaarscompetitie probeer je samen met jouw team in 7 of 5 (vrijdagavond )speeldagen, tussen begin april en begin juni, kampioen te worden van de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit acht teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek.

 

Ik benadruk dat het van het grootste belang is om de betreffende data ook daadwerkelijk in de agenda’s te reserveren en aanwezig te zijn. We hebben afgelopen seizoen er als club op dat punt af en toe geen beste beurt gemaakt.

 

Het team dat na de 7 of 5 speeldagen de meeste wedstrijden heeft gewonnen is kampioen. De winnaars van de poule promoveren naar een hogere klasse en de laatste (twee) degraderen naar een lagere klasse, mits dit mogelijk is.

 

Hierbij vraag ik de bestaande en nieuwe teams om zich bij mij op te geven per mail ([email protected]) voor 30 december dit jaar.

 onder vermelding van :

-Namen alle teamleden met KNLTB nummer en  speelsterkte.

-Naam van de aanvoerder

-Gewenste competitiedag en klasse.

 

Ook leden zonder team die graag competitie willen spelen worden van harte uitgenodigd om zich te melden. We kunnen dan kijken of er mogelijkheden zijn om mee te spelen.

 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 74 242 2424

TC Park Veldwijk

Kuipersdijk 32
7552 BJ Hengelo

KVK-nummer

8102056